Welkom bij

Wereldwinkel Alblasserdam

Opening vernieuwde winkel op 3 oktober

Zaterdag 3 oktober open dag Wereldwinkel Alblasserdam ter ere van 25 jarig bestaan

In 2015 bestaat De Wereldwinkel Alblasserdam 25 jaar. De winkel is gerestyled en wordt op zaterdag 3 oktober door burgemeester Paans en wethouder Kraijo her-opend. Na de feestelijke opening vindt vanaf 11:00 uur een duurzame markt plaats in de tuin achter de Wereldwinkel. Verschillende ondernemers zullen hier hun duurzame producten verkopen. Iedereen uit Alblasserdam en omstreken is van harte welkom op de open dag voor een hapje, een drankje en een kijkje in de vernieuwde Wereldwinkel.

 

De Wereldwinkel heeft haar restyling te danken aan: LV Belettering, Alblasserdam - Kees de Weerdt Schilderwerken,Kinderdijk,- Cees den Breejen Woningstoffering, Alblasserdam – Luyten VVZ , Dordrecht en - Dhr. Wildeboer uit Nieuw Lekkerland.

 

De Wereldwinkel verkoopt authentieke cadeaus uit ontwikkelingslanden met een hedendaags tintje. De makers van de producten verdienen een geregeld inkomen. Iedere aankoop draagt bij aan de ontwikkeling van de makers. De 7.000 vrijwilligers in 220 Wereldwinkels maken duidelijk dat het in de wereld ook anders kan.