Welkom bij

Wereldwinkel Alblasserdam

De nieuwe Tony smaken zijn in de winkel

Limited Editions september 2017

Tony's Chocolonely's nieuwe Limited Editions zijn er! Dit jaar hebben we 'n drie-gangen-Tony’s-diner met een voor-, hoofd- en na-reep.

Begin met 'n knapperig broodje Tony’s; donkere melkchocolade met rogge en zeezout. Hierna zet je je tanden in zoet-kruidige stoofpeertjes in romige melkchocolade. En sluit af met een impactvol toetje: wit stracciatella. Witte chocolade met onze eigen cacao nibs en stukjes Tony’s pure chocolade.

 

donkere melk 42% rogge zeezout
’n Broodje Tony’s; knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao. De inspiratie hiervoor deden ze op van een Britse reep gemaakt met brood. Ze kneedden 'm in hun eigen stijl als eerste gang voor de Limiteds. Zo roggelen ze dat bij Tony’s!

 

melk 32% stoofpeer
De langgekoesterde droom van smaakmaakster Eva komt met deze reep uit. Een fruitbedrijf uit Nederland heeft de toffe peertjes geleverd. Ze voegden 'r nog wat kaneel en citroen aan toe.. Enneh, het eindresultaat mag ’r zijn!

 

wit 28% stracciatella
En da's drie.. deze Limited Edition is een toetje op zich. En het is niet zomaar een chocoladereep.. Witte chocolade met stukjes Tony’s pure chocolade en ’n schep cacao nibs; allemaal gemaakt van  traceerbare cacaobonen, dus een reep met impact. Straight up stracciatella!